top of page

ALUMNES I PROFESSORS, S’UNEIXEN EN UN CONCERT ÚNIC

  • En aquesta actuació, que combina la presentació de música de cambra i emmarcada en el Festival de Cervera, s’hi podran escoltar obres de Rimski-Kórsakov, Bach, Stamitz, Scriabin, Turina i Granados.

  • Els estudiants del curs comencen a mostrar la seva evolució i el seu aprenentatge al públic del certamen.

Alumnes i professors del Curs de Música de Cervera s’uneixen aquest dijous, 25 de juliol, a les 22 hores, en un concert únic davant del públic del Festival.


En aquesta actuació, dedicada a la música de cambra, s’hi podran escoltar obres de Rimski-

Kórsakov, Bach, Stamitz, Scriabin, Turina i Granados. Durant la primera part del concert podrem escoltar una selecció d’alumnes destacats del curs. En la segona, hi actuaran els professors del Curs Laura Pou, flauta; Xavier Castillo, clarinet; Laia Magrí, fagot; David Bonet, trompa; i Jordi Castellà, piano.


Demà divendres, començaran els plats forts del Festival de Música amb la celebració del Concert de la Càtedra on ja podrem escoltar l’Orquestra del Festival i la Banda del Curs.


El Vila-Closa, per la seva banda, continua la seva activitat en forma de concerts de petit format al centre històric de la ciutat. Aquesta tarda, a les 19 hores, el guitarrista Guillem Pérez-Quer interpretarà al Celler dels Encants del Llibre, obres de Sor, Tárrega i Torrent.


Demà divendres, tindran lloc dos concerts. A les 19 hores, una representació d’alumnes de guitarra i altres instruments, però en aquets cas, a la Casa Museu Duran i Sanpere i, a la mateixa hora, a l’Auditori Municipal, un concert de piano dirigit per Alba Ventura i Jordi Vilaprinyó.

La Càtedra impulsa la iniciativa “Apropa’t a l’Arxiu. La història al teu abast”

L’arxiu Comarcal de la Segarra acull un extens material documental de diversos àmbits, en el qual també destaca el musical. Un dels impulsors de la Càtedra, Narcís Saladrigues, va recuperar d’aquest fons documental diverses partitures musicals de grans compositors catalans amb arrels al territori.


Arran de l’interès de tot aquest fons, la Càtedra impulsa la visita a l’Arxiu segarrenc per part

dels visitants del Festival, del Curs i de la Fira de Lutiers amb la iniciativa “Apropa’t a l’Arxiu. La història al teu abast”.


Cal recordar que la Càtedra Emili Pujol es divideix entre tres grans apartats principals: el Festival Internacional de Música, el Curs Internacional de Música i la Fira de Lutiers.

Comentarios


bottom of page